Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (2.76 secunde)
La standul SC Palmyra Events SRL, la targul Craciun Taranesc organizat in acest week-end in curtea MTR, publicul a putut cumpara mancaruri traditionale romanesti. La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate:
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Psoriazisului, Societatea Romana de Dermatologie atrage atentia cu privire la consecintele severe ale psoriazisului - o boala cronica, sistemica, care afecteaza nu doar pielea, ci si alte organe, ducand frecvent la complicatii.Spikerii conferintei au fost doi specialisti reputati in domeniu:
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Parte integranta, evidenta imediat dupa momentul Decembrie 1989, in ciuda celor doua incercari de atenuare din 1991 si 2003, criza de constitutionalism a devenit in ultima vreme una acuta.
In sfarsit, dupa lupte seculare care au durat cateva... ... Situatie in care, stim asta cu certitudine, presedintele va demisiona "in maximum cinci minute". ... Tot atat de adevarat este ca nici in cazul celalalt, mai putin probabil, in care presedintele nu va fi suspendat, nu vom avea parte de tihna.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie.
Alin Galatescu vorbeste despre relatia pe care o are cu fosta sotie, fiica lui dar si daca planuieste sa se casatoreasca din nou.
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: "Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Valoarea tranzactiilor incheiate in prima sedinta bursiera a anului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 96,15 milioane de lei, cu 141% mai mare decat media schimburilor din 2006, anunta NewIn.
Te invitam la restaurant... ... Proiectul a avut evenimentul de lansare joi seara la restaurantul Casa Vernescu. ... Pe parcursul serii au fost trei tombole, cele trei premii constand in coliere deosebite creatie a companiei Desire Outfits & More.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
A debutat in muzica usoara in anul 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie, acompaniata de Paul Ghenter. ... Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru. ... Este prima inregistrare la Radio Bucuresti.
google-analytics.com